obraz - logo_uni_promo175px_wide.jpg
Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas badań terenowych realizowanych w ramach projektu „Praded/Pradziad School Network”

Numer sprawy: U/21/2017

Terminy:


Składanie ofert: 2017-04-05 10:00:00
Otwarcie ofert: 2017-04-05 10:30:00

Załączniki:

  1. DOKUMENTACJA POSTĘPOWANIA
    (zamieszczono dnia: 28.03.2017 r.)
    (Pobrań: 128)
  2. Protokół z otwarcia z ofert.
    (zamieszczono dnia: 05.04.2017 r.)
    (Pobrań: 99)
  3. Wybór najkorzystniejszej oferty.
    (zamieszczono dnia: 13.04.2017 r.)
    (Pobrań: 33)

Ilość odsłon strony: 201
Uwaga! Do przeglądania plików w formacie PDF zalecamy używanie najnowszej wersji darmowego programu Adobe Reader 8. Do pobrania ze strony: www.adobe.com.


Biuro Zamówień Publicznych

ul. Oleska 48, 45-052 Opole, pok. nr 22-27
tel. 77 452 70 60-65
NIP: 754-000-71-79, REGON: 000001382
e-mail: zamowienia@uni.opole.pl
www.zamowienia.uni.opole.pl
uniopole.bip.gov.pl


dol