Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas badań terenowych realizowanych
w ramach projektu „Praded/Pradziad School Network”
Numer sprawy: U/21/2017
Terminy:
Składanie ofert: 2017-04-05 10:00:00
Otwarcie ofert: 2017-04-05 10:30:00
Załączniki:
- DOKUMENTACJA POSTĘPOWANIA
(zamieszczono dnia: 28.03.2017 r.) (Pobrań: 128) - Protokół z otwarcia z ofert.
(zamieszczono dnia: 05.04.2017 r.) (Pobrań: 99) - Wybór najkorzystniejszej oferty.
(zamieszczono dnia: 13.04.2017 r.) (Pobrań: 33)
Ilość odsłon strony: 201
Uwaga! Do przeglądania plików w formacie PDF zalecamy używanie najnowszej wersji darmowego programu Adobe Reader 8. Do pobrania ze strony: www.adobe.com.
Biuro Zamówień Publicznych
ul. Oleska 48, 45-052 Opole, pok. nr 22-27
tel. 77 452 70 60-65
NIP: 754-000-71-79, REGON: 000001382
NIP: 754-000-71-79, REGON: 000001382
e-mail: zamowienia@uni.opole.pl